2021-05-08 08:47:29 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/masszazs/public_html/framework/classes/database.php(1) : eval()'d code on line 1Erotikus masszázs – Erotikus és gyógymasszázs masszázs Budapesten

Kényeztetés amelyre vágyik!  


FIGYELEM!
Budapesten okleveles masszőzhölgyek várják az igényes masszázs után érdeklődőket! Kényeztetés, kikapcsolódás, erotikus masszázs a hét minden napján!Oldalunkat az alábbi linkekről is elérheti:


www.masszazserotika.hu

www.masszazshirdeto.huMASSZÁZSGYÓGYMASSZÁZSTANTRA MASSZÁZS
LEGÚJABB HIRDETÉSEKMEGÚJULT KÉPEKKEL
Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan adhatok fel hirdetést?
Ezt a Hirdetés feladás menüpontban tudjuk megtenni.

Mennyi ideig jelenik meg a hirdetésem az oldalon?
Hirdetése a moderátor aktiválása után 30 napig aktív az oldalon. Hirdetése a feladástól számított 12 órán belül aktiválásra kerül és megjelenik az Ön által, a hirdetés feladásakor meghatározott kategóriában illetve a fejléc Legújabb hirdetések menüjében és az Új hirdetők sorban. Felhívjuk figyelmét, hogy a Legújabb hirdetések között a hirdetés feladásától számított 10 napig lesz látható a hirdetése, ezután már csak az Ön által meghatározott kategóriában. Hasonlóképpen működik az Új hirdetők sor is. A legutoljára feladott hirdetés hirdetőjének a neve látszik az első helyen, amikor új hirdetés kerül az oldalra, akkor a hirdető neve eggyel hátrébb sorolódik. Itt max. 10 hirdető neve látszódhat. A feltöltött hirdetések sorrendje véletlenszerűen változik (ez nemcsak a kategóriákra, hanem a Legújabb hirdetésekre és a Megújult képekkel menüre is vonatkozik), ezzel is biztosítva az egyenlő esélyeket hirdetőinknek. Amennyiben meg szeretné hosszabbítani lejárt hirdetését, úgy azt megteheti a Feladott hirdetés módosítása, törlése menüpontban. Ebben az esetben hirdetése csak az Ön által meghatározott hirdetési kategóriában fog megjelenni! (Amennyiben a feltöltött képeken is változtat, úgy azok a Megújult képekkel menüpontba is bekerülnek.)

Mi az a hirdetés azonosító és miért van rá szükség?
A hirdetés azonosító alapján tudjuk a saját hirdetésünket beazonosítani illetve, ennek segítségével tudjuk a hirdetés lejárta után meghosszabbítani, módosítani vagy törölni a hirdetésünket. A hirdetés azonosító egyedi, tehát minden hirdetéshez külön azonosító tartozik. Erről a hirdetés feladásakor egy automatikus e-mail-t küldünk a hirdetésben megadott e-mail címre. Ez tartalmazza a hirdetés feladásának idejét, a hirdetési azonosítót illetve a hirdetés esetleges módosítására vonatkozó linket.

Mi az a jelszó és miért van rá szükség?
Minden hirdetéshez tartozik egy, a hirdető által szabadon megadható jelszó (min. 6 és max. 16 karakter), mely tartalmazhat kis és nagybetűket (ékezetes betűket is) illetve számokat. A jelszóra azért lesz szükségünk, mert ennek és a hirdetés azonosítójának a segítségével tudjuk a későbbiekben hirdetésünket módosítani, törölni vagy a lejárt hirdetésünket újraaktiválni.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?
Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az masszazshirdeto@gmail.hu e-mail címen. Az e-mailben tüntesse fel a hirdetése nevét, telefonszámát és hirdetése azonosítóját. Ezek ismeretében az oldal moderátora, szintén e-mailben, elküldi Önnek hirdetése jelszavát. Ha elfelejtette a hirdetés azonosítóját is, (a visszaélések elkerülése végett) sajnos nem áll módunkban megadni hirdetésének jelszavát.

Mi az ellenőrző kérdés és miért van rá szükség?
Az ellenőrző kérdés egy egyszerű összeadás, mely az oldal biztonságát szolgálja.

Mi az a hirdetési kategória és miért van rá szükség?
Oldalunkon 3 kategóriában hirdethet: masszázs, erotikus masszázs és gyógymasszázs. Önnek kell megadni, hogy hirdetése melyik kategóriában szerepeljen. Amennyiben hirdetését rossz helyre kategorizálja, úgy azt az oldal moderátora felülbírálhatja. Hirdetését, elrontott kategória esetén, kérésére az Ön által újonnan megadott kategóriába tesszük.

Hirdetésem státusza Moderálandó. Mit jelent ez és miért van szükség moderálásra?
Feladott hirdetése nem jelenik meg automatikusan oldalunkon mindaddig, amíg azt a moderátor el nem fogadja. A moderátor feladata, hogy a hirdetéseket átnézze, szükség esetén felülbírálja vagy elutasítsa azokat. (hibás kategóriába sorolás, pornográf tartalmú fénykép, stb.) A moderátor az esetlegesen elutasított hirdetésről minden esetben értesítést küld a hirdetés feladásakor megadott e-mail címre, ebben feltüntetve az elutasítás okát. Amennyiben Ön, hirdetésében megszünteti az elutasítás okát, úgy hirdetése ismét Moderálandó státuszt kap. Ezután a moderátor ismét ellenőrzi hirdetését és, ha mindent rendben talál, akkor aktiválja azt. Ezután hirdetése megjelenik az Ön által meghatározott kategóriában (pl.: masszázs), a Legújabb hirdetések menüpontban az oldal fejlécében illetve az Új hirdetők sorban is.

Mit jelent az arc kitakarás?
Amennyiben a hirdetéséhez feltöltött képeken látszik az arc, úgy lehetőség van arra, hogy moderátorunktól az arc kitakarását kérje.

Hogyan tudom törölni a hirdetésem?
Kérjük e-mailben jelezze, amennyiben szeretné hirdetését inaktiválni.

Mit a teendő, ha nem találom a hirdetésem?
Ennek több oka is lehet:
- Ha vadonatúj hirdetésről van szó, akkor azt a moderátor a feladástól számított 12 órán belül aktiválja, ezután hirdetése megjelenik az Ön által meghatározott hirdetési kategóriában. Amennyiben ez nem történik meg, akkor kérjük, ellenőrizze a hirdetés feladásakor megadott e-mail címet, mert valószínűsíthető, hogy hirdetése felülbírálásra került és ezért nem jelenik meg (Moderálandó státuszban van).
- Ha aktivált hirdetésről van szó, akkor elképzelhető, hogy hirdetése lejárt. A lejárt hirdetés nem törlődik a rendszerből, bármikor újra aktiválható. Amennyiben meg szeretné hosszabbítani hirdetését, úgy azt a masszazshirdeto@gmail.hu e-mail címen kérheti.

Ha bármilyen kérése, kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a masszazshirdeto@gmail.hu e-mail címen.